Familjefoto ala old school-style | Degmamman
Say Yes 278 days

Degmamman

Annons

Familjefoto ala old school-style

Du vet i många äldre filmer och serier så fanns det alltid en familjebild på alla familjemedlemmar på väggen, nu förtiden ser jag inte det lika ofta men det förekommer säkert. Jag tror det beror på att alla nästan har en kamera och tar mycket bilder och därför blir det inte samma sak som förr, då var man tvungen att gå till en fotograf som fotograferade familjen och sedan satt man upp bilden jätte förstorad på väggen.

Jag tror jag kan räkna på en hand eller om jag ens behöver en hel hand för att räkna hur många bilder där alla i min familj finns med.
Det händer aldrig nästan då det oftast är jag som fotar och det är svårt att fota och vara med på bilden samtidigt.

Jag skulle vilja gå till en sån där “modell för en dag” tjosan och ta en riktigt fin familjebild som man kan förstora och ha på väggen någonstans där den passar. Jag vill ha alla på en och samma bild, där alla tittar i kameran och ler…eller tittar alla i kameran så är jag nöjd.

 

Har ni bilder på hela familjen hemma?

 

(jag vet inte varför jag ritade oss nakna men men haha)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Say Yes 278 days

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline Nilsson Photo

    Det är inte ofta man får hela familjen på en och samma bild, men ett tips gå inte till modell för en dag tycker alla får likadana bilder det är sååå tråkigt. Anlita istället en riktig fotograf det blir så mycket mer personligt.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats