Mitt 2013 - How was it? | Degmamman
Say Yes 278 days

Degmamman

Annons

Mitt 2013 – How was it?

Jag tänkte köra ihop en kort årsresumé, jipp.

Januari;
Jag blev 23 år

Februari;
Daniel blev 24 år
Mars;
Pappa blev gubbe

April;
Ett år efter jag gick offentligt ut med att jag var preggo med twinsen.

Maj;
Ingela (svärmor) blev 50 år

Juni;
Mamma och mormor blev ett år visare

Juli;
Min kusin blev 24 år

Augusti;
Vi åkte till Grekland och tvillingarna blev 1 år

Septemer;
Oliwer blev 4 år

Oktober;
Det är en höstmånad

November;
Vafan hände då?

December;
Jul och sånt

Vad tyckte ni?
Var det intressant? Inte? VA? 😛
Jag har ingen fantasi just nu att skriva värsta romanen om mitt år, jag har massa att berätta men ni som verkligen följt mig och min blogg vet det mesta som hänt. Men det jag kan säga är såhär mina bästa år i min livstid är 2009 och 2012. Varför kan ni nog gissa er till.
Men jag ser framemot 2014, det ska bli ett intressant år. Finns bloggen kvar? Kommer jag flytta? Kommer jag bli miljonär? Resa till Thailand? VEM FAN VET och det är ju det som är charmen, ingen vet något. Men älska din näste och berätta att du gör det också för ibland så säger man det inte tillräckligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Say Yes 278 days

Kommentera

Annons
stats